Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kesinlikle bakım strüktürlmalıdır? Yangın bapları tekdüze bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetçi edilmesini kucakerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Sertifikasız yangın bapları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir alternatif sunar.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın cihetı silsile yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetçi şeşna kızılınması kolaylaşır ve daha şu denli zarar vermesi önlenir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar kârlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride çevrilmiş kalabilir.

Yangın Kapısı temel amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bir strüktürda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve gayrı evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. yangın kapısı Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık strüktüryor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yönlü bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı teselsül otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Bu kapılar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page